Bàsquet - Lliga Endesa

Qui deia que Jabari Parker mai més tornaria a volar?: l'Instant Replay de l'ARA

L'aler pivot nord-americà, decisiu contra el Lenovo Tenerife

2 min
Esmaixada de Jabari Parker

BarcelonaDesprés de cinc victòries consecutives com a local, el Barça va passar la revàlida com a visitant amb un triomf a la pista del Lenovo Tenerife (80-83). Jabari Parker va protagonitzar dues accions memorables. La primera, una esmaixada al·lucinant que va servir per contradir els crítics que van dir que no recuperaria mai la seva capacitat de salt. La segona, un triple a tres dècimes del final quan el partit estava empatat.

Salva Maldonado i Pedro Martínez al Nou Congost.

La derrota més emotiva que es recorda

El Baxi Manresa va perdre contra el Baskonia (82-90) un dels partits més emotius que ha viscut fins ara el Nou Congost. El retorn de Chima Moneke, que no va poder contenir les llàgrimes, i l'homenatge a Pedro Martínez, que va arribar a 1.000 partits, van marcar la tarda. "Estic molt agraït i emocionat. Ha sigut impressionant. El mèrit és del club, que et deixa treballar i et dona mitjans", va dir el tècnic.

Primer partit de Shannon Evans amb el Joventut.

Evans, nova energia per al Joventut

Després de tres derrotes consecutives, el Joventut es va retrobar amb la victòria contra el Casademont Saragossa (95-84). Shannon Evans (8 punts) va debutar amb millors sensacions que estadístiques. "És un jugador que coneix la lliga i sap com es juga. Esperem molta energia, rapidesa i una bona entesa del nostre joc. A més, ens pot donar un plus per defensar millor la línia exterior", va analitzar Carles Duran.

Conner Frankamp, base del Zunder Palència.

Girona busca experiència per evitar errors

Un triple de Conner Frankamp va servir perquè el Zunder Palència marxés de Fontajau amb la victòria (84-86). El Bàsquet Girona acumula vuit derrotes en deu partits. "Ens falta experiència per jugar els minuts finals. Hem d'intentar buscar solucions... des de tots els àmbits, no només dins de la pista", va explicar Salva Camps. L'entrenador va recordar que a l'ACB els errors en finals ajustats penalitzen molt.

stats