Bàsquet - Lliga Endesa

Al Palau Blaugrana fa menys fred que a Montjuïc: l'Instant Replay de l'ARA

El Zunder Palència remunta, però no pot emular el Vila-real

2 min
Roger Grimau, entrenador del Barça

BarcelonaEl Zunder Palència no és el Vila-real i el Palau Blaugrana no és Montjuïc. Tot i malbaratar un desavantatge de 17 punts i complicar-se un partit que tenia apamat, el Barça va sumar una nova victòria com a local (102-94). "Hem d'estar contents per guanyar el partit, però poca cosa més. Quan hem aconseguit una diferència gran, hem deixat de jugar en equip, tant en atac com en defensa", va analitzar Roger Grimau.

Fotis Katsikaris, entrenador del Bàsquet Girona

L'estratègia vital de Fotis Katsikaris

Fotis Katsikaris va tenir l'estrena somniada a la banqueta del Bàsquet Girona, que es va imposar al Coviran Granada (83-68). Una de les primeres decisions del tècnic grec va ser deixar fora de la convocatòria Cory Davis. "Hi ha una dita en anglès que jo intento aplicar tant al bàsquet com a la meva vida: Next play (següent jugada). Passi el que passi, no t'has de lamentar per l'error, has de pensar en la següent jugada", va resumir.

Andrés Feliz, base del Joventut

Un tigre que sí que decideix partits

Mentre el Barça de futbol espera que el seu Tigrinho es desperti, el Joventut sap treure tot el partit del món al seu tigre de Guachupita. Andrés Feliz va tenir una actuació clau a la pista del MoraBanc Andorra (79-86). El base, que es va criar en un barri difícil i problemàtic de Santo Domingo, va anotar 11 dels seus 13 punts durant l'últim quart. El dominicà va anotar els cinc tirs que va intentar en el moment decisiu.

Sergi Quintela i Dani Pérez

Dani Pérez, de l'hospital al Nou Congost

Dani Pérez va avisar a les quatre de la tarda que la seva dona s'havia posat de part. El jugador la va acompanyar a l'hospital, però veient que el part s'endarreria va decidir anar al Nou Congost i disputar el partit contra el Río Breogán (83-68). La seva actuació (8 punts i 5 assistències) va ser determinant. "Només podem fer que agrair el seu compromís i implicació", va dir Pedro Martínez.

stats