Bàsquet - Lliga Endesa

El 'Jo mai mai' de Roger Grimau per defensar el vestidor del Barça: l'Instant Replay de l'ARA

L'entrenador de l'equip blaugrana posa en valor el compromís dels seus jugadors

2 min
Willy Hernangómez celebrant la victòria a Granada

BarcelonaRoger Grimau va aprofitar la contundent victòria a la pista del Coviran Granada (61-94) per posar en valor el vestidor del Barça. "Mai he dubtat dels compromís dels jugadors. Mai. No sé que es pot dir fora, però hi ha gent que parla sense conèixer el treball dels jugadors. Jo estic en tots els partits, entrenaments i reunions i puc assegurar que no hi ha cap jugador que no estigui compromès", va explicar.

Salva Camps durant un temps mort del Bàsquet Girona

Girona espera la primera decisió de Xus Escosa

La situació del Bàsquet Girona és preocupant. L'equip va perdre a la pista del Río Breogan (93-75), un rival directe per evitar el descens. L'equip català acumula set derrotes consecutives. "Hem jugat una bona primera meitat, però una segona de dolenta, on ens han superat en encert i energia", va analitzar Salva Camps. El club, que va reestructurar els seus despatxos ascendint Xus Escosa a mànager general, ja busca solucions.

Ante Tomic allunyant la pilota del defensor

El talent d'Ante Tomic no caduca

El Joventut acostuma a donar la seva millor versió quan juga com a local. Animada per 8.517 aficionats, la Penya va frenar la ratxa de 14 victòries consecutives de l'Unicaja (85-81). La combinació de Shannon Evans (15 punts) i Andrés Feliz (14) va ser el complement perfecte per a un Ante Tomic que continua sent determinant als seus 36 anys. El pivot croat va sumar 20 punts, 8 rebots i 5 assistències.

Brancou Badio, en una acció defensiva

'Crunch time' decisiu de Brancou Badio

Brancou Badio, un escorta d'origen senegalès que va debutar a l'ACB amb la samarreta del Barça, va liderar la victòria del Baxi Manresa a la pista del Zunder Palència (88-95). Els 29 punts anotats contra el cuer són el seu millor registre històric a la competició. 17 dels seus punts van arribar en un últim quart decisiu. "Necessitava tornar a agafar confiança", va dir el jugador, que va sumar sis triples.

stats