Lliga Endesa
Esports Bàsquet 08/02/2015

Un Barça amb Navarro i Oleson es retroba amb la victòria al caliu del Palau Blaugrana (87-79)

Bostjan Nachbar anima el triomf culer contra l'Iberostar Tenerife amb sis triples

Joan Carles Navarro / ACB PHOTO

BarcelonaEl Barça s'ha refet al caliu del Palau de la dolorosa derrota que dijous va patir a Madrid. L'equip blaugrana ha superat l'Iberostar Tenerife (87-79) en un partit en què Xavi Pascual ha fet reaparèixer Joan Carles Navarro i Brad Oleson. El tècnic, en canvi, ha tingut la baixa de Maciej Lampe, que pateix una ruptura fibril·lar al bessó intern de la cama esquerra. Bostjan Nachbar ha animat el triomf culer amb 6/8 triples (24 punts).

L'equip insular ha dominat els primers minuts del partit, però el Barça ha sabut reaccionar endurint la defensa, i ha tancant el segon període amb un parcial de 19-5 que li ha permès arribar al descans amb un avantatge de nou punts (42-33). Bostjan Nachbar ha anotat quatre dels cinc primers triples que ha intentat i ha sumat 14 punts en tan sols 10 minuts.

Després d'un tercer període en què els dos equips han intercanviat cistelles, l'Iberostar Tenerife s'ha posat seriós i ha ajustat el marcador contra un Barça que ha donat per sentenciat el partit massa aviat (75-71). Un últim esforç de concentració ha permès a l'equip blaugrana assegurar la victòria contra un rival en què ha destacat Fotios Lampropoulos.