NBA
Esports Bàsquet 13/06/2014

Els San Antonio Spurs tornen a esborrar els Miami Heat i se situen a un pas del títol (86-107)

L'equip de Gregg Popovich disposarà de tres opcions per aconseguir l'anell de campions de la NBA

Els jugadors dels San Antonio Spurs celebren una acció / EFE

BarcelonaEls San Antonio Spurs han tornat a esborrar els Miami Heat a la seva pista (86-107) i se situen a un pas del títol (3-1). L'equip de Gregg Popovich disposarà de tres opcions per aconseguir l'anell de campions de la NBA. Com dimarts, Kawhi Leonard ha liderat amb 20 punts i 14 rebots un nova victòria de joc col·lectiu contra un rival sense recursos en què LeBron James (28 punts i 8 rebots) ha tornat a competir massa sol.

Erik Spoelstra ha intentat sorprendre recuperant Shane Battier, però el jugador s'ha quedat sense anotar en 6,30 minuts de joc contra uns San Antonio Spurs que han arribat al descans amb una renda de 19 punts (36-55).

Des que les finals es juguen a set partits, mai cap equip ha aconseguit aixecar un 3-1 en contra. Els aficionats de l'American Airlines Arena han abandonat el pavelló molts minuts abans que s'acabés el quart partit de l'eliminatòria.

El cinquè partit es diputarà la nit de diumenge a dilluns (2 hores, Canal + 1 i Canal + Deportes). Si els San Antonio Spurs guanyen, aconseguiran el seu cinquè anell de campions.