Bàsquet
Esports Bàsquet 24/06/2011

El pivot eslovè Erazem Lorbek seguirà un any més com a blaugrana

El jugador eslovè complirà la seva tercera temporada a l'equip de Xavi Pascual depsrés d'haver renovat per una temporada més amb el Barça Regal

Efe
1 min
Erazem Lorbek tracta d'evitar la jugada ofensiva de Mirza Teletovic al Palau Blaugrana.

BarcelonaEl pivot Erazem Lorbek continuarà un any més al Barça Regal, segons ha comunicat l'entitat blaugrana, de manera que el jugador eslovè complirà la seva tercera temporada a l'equip de Xavi Pascual.

Lorbek, que va arribar al club barcelonista el passat 18 d'agost de 2009 procedent del CSKA de Moscou, ha guanyat com a blaugrana una Eurolliga, una Lliga ACB, dues Copes del Rei, dues Supercopes i dues Lligues Catalanes.

El pivot destaca per una gran regularitat. En la seva primera temporada va tenir una mitjana de 9,7 punts i 4,02 rebots en els 41 partits jugats a l'ACB. A l'Eurolliga Lorbek va jugar 22 partits amb una mitjana de 8,6 punts i 4,4 rebots.

En la seva segona campanya com a blaugrana, l'eslovè ha mantingut pràcticament les seves mitjanes: a l'ACB ha jugat 40 partits, amb 8,8 punts per partit i 4,6 rebots, mentre que a l'Eurolliga va aconseguir una mitjana de 8,4 punts i 3,6 rebots en els 20 partits disputats.

stats