L'equip blaugrana imposa amb autoritat el seu guió de partit al Palau

• Barça: Satoransky (5), Laprovittola (13), Kalinic (9), Da Silva (10), Vesely (11) -cinc inicial-; Paulí (4), Brizuela (4), Hernangómez (18), Parker (4), Nnaji (2), Jokubaitis (13) i Parra.
  • Alba de Berlín: Hermannsson (6), Delow (9), Thomas (6), Wetzell, Schneider (14) -cinc inicial-; Procida (6), Spagnolo (11), Thiemann (8), Nikic (4), Mattisseck (6), Bean (3).
  • Resultats parcials: 31-26, 20-13, 29-12, 13-26.
  • Àrbitres: Jovcic, Foufis i Rossi.
  • Eliminats: cap.
  • Pavelló: Palau Blaugrana

Nit còmoda per a un Barça que va superar amb autoritat l'Alba de Berlín (93-77), un rival contra el qual havia perdut fa un mes i mig. L'equip blaugrana, que va arribar a guanyar per 31 punts, va aprofitar un adversari menys dur per imposar el seu estil de joc. Willy Hernangómez, Oscar da Silva, Nikola Kalinic i Rokas Jokubaitis van ser alguns dels jugadors locals que van acabar amb una bona estadística.

Nikola Kalinic controlant la pilota

El Barça va anotar 51 punts en una primera meitat molt anotadora en què les úniques adversitats les va generar Matteo Spagnolo, el jove jugador que fa uns anys es va fer viral per una esbroncada de Pablo Laso quan jugava al Reial Madrid. Animat pels bons percentatges en el tir, l'equip blaugrana va apoderar-se del ritme. La diferència local va arribar a ser de 15 punts i l'escenari semblava plàcid quan va arribar el descans (51-39).

Un aficionat ensenyant una samarreta de Ricky Rubio al Palau Blaugrana

La segona part va donar continuïtat al festival ofensiu d'un Barça que va imposar la seva personalitat contra un rival que tan sols ha guanyat cinc partits aquesta temporada. L'avantatge dels homes entrenats per Roger Grimau va arribar a ser de 31 punts (78-47). Sense el nivell físic d'altres conjunts i amb massa pèrdues de pilota, els alemanys van ser incapaços de modificar els atacs d'un equip blaugrana amb ganes de treure's el mal regust de boca de la derrota contra el València Basket. La relaxació final tan sols va servir per ajustar el marcador.

Kupchak, al Palau

Mitch Kupchak, general manager dels Charlotte Hornets, va presenciar el partit en directe per seguir les evolucions de James Nnaji, jugador del qual tenen els seus drets a la NBA. El pivot va sumar 2 punts i 4 rebots en 8:37 minuts. Josep Cubells, directiu responsable de la secció de bàsquet del Barça, el va saludar personalment a la llotja.