Bàsquet - LEB Or
Esports Bàsquet 02/12/2021

Marc Gasol, amb papallones a l'estómac pel seu debut

El pivot català disputarà el seu primer partit amb el Bàsquet Girona

2 min
Marc Gasol

BarcelonaMarc Gasol es tornarà a posar les vambes aquest divendres (19 h, Esport3) per disputar un partit oficial. El pivot català debutarà a la LEB Or amb el Bàsquet Girona, club del qual és el president. El rival serà el Levitec Osca La Magia, cuer de la competició. "Tindré un rol important d'ajuda als companys. M'adaptaré al partit i al que plantegi l'equip rival per actuar en conseqüència", diu el jugador,g de 36 anys. "El Marc té una trajectòria molt important i, consegüentment, el seu rol serà de lideratge, d'aglutinar el joc i d'ajudar els companys", reconeix Jordi Sargatal, entrenador de l'equip gironí.

El gran objectiu del Bàsquet Girona, que espera una gran entrada de públic a Fontajau, és reprendre el vol a la LEB Or, on acumula set derrotes consecutives. "L'estat anímic d'un equip influeix molt en els resultats. Cal tenir sempre la millor mentalitat, estar alegres, perquè al final si estàs content les coses surten molt millor", explica Gasol. L'última vegada que el campió de la NBA va jugar a Fontajau va ser el 8 de juliol del 2018, quan va reunir 5.500 espectadors per un partit benèfic organitzat amb el seu germà Pau.

Sargatal podrà disposar dels quatre jugadors internacionals (Olaf Schaftenaar, Gonçalo Delgado, Karamo Jawara i Mads Bonde Stürup) que aquests dies han participat en els partits classificatoris per a la Copa del Món del 2023 o l’Europeu del 2025. "Quan et fas gran, dubtes de si tornaràs a tenir papallones i gràcies a Déu les sento. Em fa il·lusió. Estic segur que serà un partit emocional, ho haurem de fer tot a la pista per guanyar. A més a més, la gent ens aportarà moltes coses positives per fer un esforç més. Que ens animin serà una força molt gran per nosaltres", assegura Gasol.

stats