BÀSQUET
Esports Bàsquet 04/06/2015

Marc Gasol, sobre la xiulada abans de la final de Copa: "S'ha de veure per què es va xiular l'himne"

El jugador dels Grizzlies s'ha referit al procés català en una entrevista a RAC1: "Estem a Catalunya i vull que es voti"

Efe
2 min
Marc Gasol, durant l'entrevista a RAC1 / RAC1.ORG

BarcelonaEl pivot Marc Gasol, jugador de Memphis Grizzlies, coincideix amb el capità blaugrana Xavi Hernández en el sentit que cal preguntar-se per què es va xiular l'himne espanyol durant la final de Copa entre el Barça i l'Athletic al Camp Nou. En unes declaracions a RAC1, Gasol considera que la xiulada s'ha d'analitzar amb la perspectiva que es produeix en el marc d'un esdeveniment esportiu "en el que la gent manifesta una opinió de manera pacífica" i considera que la gent que anar al camp "va decidir expressar-se així". "Xavi Hernández ho va dir molt bé. No només s'ha de veure per què es va xiular l'himne", ha dit Marc Gasol.

El pivot també s'ha referit al procés català i aposta per la possibilitat que es pugui votar sobre això. "Estem a Catalunya i vull que es voti. Si estiguéssim parlant de l'ajuntament de Badajoz, diria el mateix. La gent de Badajoz hauria de votar per saber el seu futur, almenys per saber com pensa la gent de Badajoz", ha dit.

En la mateixa entrevista, Marc Gasol s'ha referit al recent concedit premi Princesa d'Astúries dels esports, que comparteix amb el seu germà Pau, i sobre això ha dit que no esperaven rebre aquest reconeixement. "Estem molt contents, però som conscients que es deixen fora del premi moltes altres persones que s'ho mereixen més o igual que tu", ha recalcat.

Pel que fa al seu futur a la NBA, Marc Gasol ha dit que encara no sap on jugarà l'any que ve, encara que reconeix que hi ha una opció per continuar als Grizzlies. "Tinc clara la importància d'aquesta ciutat per a mi a nivell esportiu i emocional", ha assegurat. "He de prendre una decisió per als pròxims quatre o cinc anys de la meva vida. La decisió es prendrà d'una manera molt tranquil·la. No serà cap drama", ha assegurat.

stats