Eurolliga
Esports Bàsquet 08/05/2013

Nate Jawai: "Hi ha alguna possibilitat de jugar, però és difícil"

El pivot no sap si aquest divendres podrà ajudar el Barça Regal a la 'final four' de Londres

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaEl Barça Regal viatja aquest dimecres a Londres amb el dubte de saber si podrà comptar amb Nate Jawai. Xavi Pascual creu que la seva baixa "és pràcticament segura", però els serveis mèdics del club treballen per intentar que el pivot pugui ajudar l'equip blaugrana durant almenys uns minuts. "Hi ha alguna possibilitat de jugar, però és difícil", opina el jugador australià.

"Em dol haver-me lesionat perquè havia estat treballant tota la temporada perquè arribés aquest moment. La de Londres serà la meva primera 'final four' i serà un moment especial. Espero poder ajudar amb la meva feina a l’equip, però ara és temps per fer tractament amb els doctors i anar dia a dia per millorar", recorda Nate Jawai.

"Pugui jugar o no, segur que els companys donen la talla", opina el pivot, que no vol xifrar en un percentatge les seves possibilitats de jugar. "Si sóc honest, no en tinc ni idea. Ningú sap com em trobaré demà, així que l'únic que puc fer és concentrar tota la meva energia en intentar recuperar-me i estar sa", recorda amb la veu entretallada.

"Amb mi o sense mi podem competir i trobarem la manera de fer-ho", afegeix Nate Jawai.

stats