NBA
Esports Bàsquet 29/10/2011

La NBA cancel·la dues setmanes més de competició

"Una temporada de 82 partits ja no serà possible", ha assegurat David Stern, el comissionat de la NBA, que ha explicat que Billy Hunter ha abandonat la sala de reunions

àlex Gozalbo
1 min
David Stern.

BarcelonaDesprés de dos dies d'avenços i reunions molt productives, jugadors i propietaris han tornat a tensar la corda en una nova sessió de treball per intentar desbloquejar el tancament patronal. La NBA ha anunciat la cancel·lació de dues setmanes més de la competició, que ara no començarà abans de l'1 de desembre.

"Una temporada de 82 partits ja no serà possible", ha assegurat David Stern, el comissionat de la NBA, que ha explicat que Billy Hunter, director executiu del sindicat de jugadors (NBPA), ha abandonat la sala de reunions.

"El que està clar és que no ens precipitarem en un acord que ens condicioni els propers sis anys", ha assegurat Derek Fisher, president del sindicat de jugadors. De moment no hi ha més reunions previstes.

El repartiment d'ingressos ha tornat a ser el punt de desacord ja que els jugadors demanen un 52,5% del pastís econòmic i els propietaris ofereixen un 50%.

stats