Esports Bàsquet 01/07/2021

De cantar cistelles de bàsquet a batre rècords a Twitch

L''streamer' català Norman López celebrarà dissabte els 5.000 seguidors amb un directe de 12 hores

2 min
Norman López

ManresaUn directe des de les 10 del matí fins a les 10 de la nit de manera ininterrompuda serà l'acte de celebració de Norman López, conegut com LopezNorman44 a la plataforma morada, per la fita dels 5.000 seguidors a Twitch. El canal del manresà és el segon en català que aconsegueix aquesta xifra i el primer enfocat al món dels videojocs i la creació de contingut. Durant el directe, que comptarà amb convidats sorpresa, l'streamer jugarà i conversarà amb els seus seguidors i curiosos al F12020, al Fortnite i al Fall Guys, narrarà la qualificació del gran Premi d'Àustria de F1, farà un tast d'orxates –un dels símbols del canal– i sortejarà nombrosos premis per a espectadors i subscriptors, entre moltes activitats més. De fet, un dels plats forts del directe serà el sorteig de tres catifes gamer d'un dels patrocinadors de l'esdeveniment, 1337 Industries. També hi haurà sortejos de diversos videojocs entre tots els espectadors i subscriptors.

"Quan comences a fer contingut tothom et recomana que ho facis en castellà, però hi ha un nínxol de mercat en català prou potent com per ser tingut en compte", diu López, que habitualment participa en les retransmissions de bàsquet de Ràdio Manresa (Cadena SER). Tot i només tenir 25 anys, és un dels creadors de contingut més reconeguts de parla catalana, especialitzat en videojocs i narrador de partides. L'streamer català també és una de les cares més visibles de Twitch i TikTok, on compta amb més de 13.000 seguidors.

Norman López.

Comunicador professional

Norman López és un jove comunicador i impulsor del projecte Gedi Media, que pertany a la cooperativa Gedi. Gedi Media està especialitzat en generar continguts per a mitjans de comunicació, entre els quals les retransmissions de bàsquet de Ràdio Manresa. En el seu moment va ser pioner en el món del Mobile Journalism al crear televisió i entreteniment a través de les xarxes socials utilitzant només els dispositius mòbils, quan encara no era habitual el seu ús en pràctiques professionals. Actualment Gedi Media emet diferents streamings amb entreteniment incorporat i s'ha especialitzat en comunicació online i gamer.

stats