Lliga Endesa
Esports Bàsquet 29/12/2012

L'Assignia Manresa tanca l'any a la pista del CB Canàries

L'equip de Jaume Ponsarnau disputarà aquest dissabte (20 hores) l'últim partit amb el nom de l'actual patrocinador

àlex Gozalbo
1 min
Jaume Ponsarnau

ManresaDesprés de perdre contra el València Basket un partit que guanyava per 18 punts de diferència, l'Assignia Manresa visita aquest dissabte (20 hores) la pista del CB Canàries, un equip que suma quatre victòries. El partit serà l'últim amb l'actual patrocinador.

Adam Hanga, que en els últims tres partits té una mitjana de 16,3 punts, és un dels jugadors de l'Assignia Manresa que arriba més en forma al partit.

"El CB Canàries és un equip molt dinàmic i bastant imprevisible, tot i que entre ells es coneixen molt perquè porten molt temps jugant junts. La llibertat que els dóna el seu entrenador, Alejandro Martínez, els fa ser valents i jugar amb decisió", comenta Jaume Ponsarnau, entrenador de l'Assignia Manresa.

"No em preocupa la derrota contra el València, vam fer un pas endavant. Aquest dissabte tenim moltes coses a perdre i serà molt important veure amb quina confiança entrem al partit, amb el desavantatge que juguem fora de casa. Per a nosaltres serà clau intentar mantenir el desig que tenim quan juguem al Nou Congost", resumeix el tècnic, que ja no podrà comptar amb Ferran Laviña.

stats