Eurolliga
Esports Bàsquet 16/05/2015

El Madrid de bàsquet es conjura per acabar amb 20 anys de sequera europea

L'equip blanc disputa aquest diumenge (20 hores, Esport3, Canal + 1 Multi i Canal + Deportes) la final de l'Eurolliga contra l'Olympiacos

àlex Gozalbo
1 min
Giannis Sfairopoulos, Georgios Printezis, Gustavo Ayón i Pablo Laso / EFE

Enviat especial a MadridEl Reial Madrid de bàsquet vol acabar aquest diumenge (20 hores, Esport3, Canal + 1 Multi i Canal + Deportes) amb una sequera que dura 20 anys i proclamar-se campió de l'Eurolliga per primera vegada des de l'any 1985. L'equip blanc disputa la final contra l'Olympiacos, que divendres va donar la sorpresa i va eliminar el CSKA de Moscou.

"Arribar a tres 'final four' consecutives ha estat molt difícil. Aquesta temporada hem tingut lesions i jugadors nous, però l'equip ha crescut durant tota la campanya", reconeix Pablo Laso, que no vol obsessionar-se amb la defensa sobre Vassilis Spanoulis. "Hem de respectar a tot l'equip rival", demana.

La final d'aquest diumenge serà la tercera de l'Eurolliga que el Reial Madrid disputa de manera consecutiva. Dos anys després de malbaratar una renda de 17 punts a la final de Londres contra l’Olympiacos, l'equip blanc es tornarà a jugar el màxim títol europeu contra l’equip grec.

stats