NBA
Esports Bàsquet 12/06/2014

Kawhi Leonard, l'heroi inesperat de les finals de la NBA

El tímid aler dels San Antonio Spurs s'ha convertit en el gran protagonista d'una eliminatòria que la nit de dijous a divendres (3 hores, Canal + 1 i Canal + Deportes) disputarà el seu quart partit

àlex Gozalbo
1 min
Kawhi Leonard / LARRY W. SMITH / EFE

BarcelonaEls Miami Heat i els San Antonio Spurs disputaran la nit de dijous a divendres (3 hores, Canal + 1 i Canal + Deportes) el quart partit de les finals de la NBA. Els vigents campions necessiten una victòria per igualar l'eliminatòria i mantenir opcions d'aconseguir el seu tercer títol consecutiu.

Kawhi Leonard, que dimarts va anotar 29 punts, va ser l'heroi inesperat d'un tercer partit en què els San Antonio Spurs van proposar un joc brillant. L'aler va ser escollit l'any 2011 pels Indiana Pacers, que el van traspassar amb Davis Bertans i Erazem Lorbek a canvi de George Hill. Aquesta temporada hi ha vuit companys d'equip que cobren més diners ja que el seu salari és d'1,4 milions d'euros.

De personalitat tímida i mans gegants, Kawhi Leonard està intentant passar desapercebut després de la seva exhibició contra LeBron James, però els mitjans de comunicació acreditats l'estan reclamant constantment.

stats