Eurolliga
Esports Bàsquet 29/03/2013

Un Barça Regal amb tot fet juga a Siena

Xavi Pascual té aquest divendres (20.45 hores, Esport3) les baixes de Pete Mickeal i Joan Carles Navarro i el dubte d'Ante Tomic

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaEl Barça Regal, que faci el que faci a les dues últimes jornades acabarà el Top-16 de l'Eurolliga com a líder del seu grup, visita aquest divendres (20.45 hores, Esport3) el Montepaschi Siena. Xavi Pascual no podrà comptar amb Pete Mickeal, jugador sense el qual s'haurà de reinventar, ni Joan Carles Navarro, que continua amb el seu pla específic de descansos. "Hem de seguir mesurant les càrregues", recorda l'escorta.

El tècnic del Barça Regal, que ha completat la convocatòria amb els joves Josep Pérez i Papa Abdoulaye Mbaye, té el dubte d'Ante Tomic, que arrossega molèsties al genoll.

L'equip blaugrana es va imposar fa dos mesos al Montepaschi Siena al Palau Blaugrana. El conjunt italià, que acumula set victòries i cinc derrotes, està lluitant per acabar el Top-16 entre els quatre primers del grup i fer-se amb un bitllet per disputar els quarts de final.

El rival del Barça Regal als quarts de final serà...

...el Reial Madrid si l'equip blanc perd contra l'Anadolu Efes i el Panathinaikòs guanya al CSKA.

...l'Anadolu Efes si l'equip turc perd contra el Reial Madrid i el Panathinaikòs guanya al CSKA.

...el Panathinaikòs si l'equip grec perd contra el CSKA.

stats