Lliga Endesa
Esports Bàsquet 27/10/2012

L'Assignia Manresa busca a Màlaga la primera victòria de la temporada

Jaume Ponsarnau recupera Salva Arco i convoca Johan Kody per jugar aquest diumenge (12.15 hores) a la pista de l'Unicaja

àlex Gozalbo
1 min
Salva Arco

BarcelonaDesprés de començar la temporada amb quatre derrotes, l'Assignia Manresa visita aquest diumenge (12.15 hores) la pista de l'Unicaja. Jaume Ponsarnau recupera Salva Arco, que ha arrossegat molèsties a l'esquena. La novetat a la convocatòria és Johan Kody perquè Josh Asselin i Oliver Arteaga s'han perdut alguna sessió d'entrenament de la setmana per molèsties físiques.

"L'Unicaja és un equip que incomoda molt en defensa i molt atlètics, sobretot en el joc interior. En atac volen jugar molt directe i d'una forma molt agressiva, amb molts jugadors molt bons tiradors després de bloc directe. També tenen molt bones segones opcions de rebot", explica Jaume Ponsarnau.

"Esperem ser millors i més competitius. Tant de bo tinguem l'oportunitat de demostrar la nostra millora mental i això només ho podem fer si estem a dins del partit. Juguem contra un molt bon equip, a una pista molt complicada, però ho intentarem", assegura l'entrenador de l'Assignia Manresa, que dijous va presentar un original vídeo per promocionar la campanya d'abonats.

stats