BÀSQUET - NBA
Esports Bàsquet 03/03/2015

Ricky Rubio aconsegueix un triple-doble però no pot evitar una nova derrota dels Timberwolves

Els de Minessota perden contra Los Angeles Clippers a casa (105-110) i sumen la tercera derrota consecutiva

Efe
2 min
Ricky Rubio, en acció contra Los Angeles Clippers / BRUCE KLUCKHOHN / REUTERS

HoustonEl base de Los Angeles Clippers Chris Paul ha tornat a demostrar el seu gran toc de canell i ha aportat un doble-doble de 26 punts i 14 assistències que han ajudat el seu equip a guanyar a domicili per 105-110 als Timberwolves de Minnesota. Aquesta actuació ha espatllat la gran nit del base Ricky Rubio amb els Timberwolves: el del Masnou ha aconseguit un triple-doble de 18 punts, 12 rebots i 11 assistències.

L'absència de dos dels jugadors titulars –el pivot montenegrí Nikola Pekovic i l'escorta Kevin Martin– l'han notat els Timberwolves en el joc d'equip i en el quart període no han pogut superar la bona defensa dels Clippers i només han encertat un tir de camp dels 14 que han intentat. La gran aportació de Rubio que ha jugat 40 minuts no ha estat suficient a l'hora d'evitar el que ha estat la tercera derrota consecutiva dels Timberwolves, que segueixen amb la pitjor marca de la Conferència Oest (13-46).

Rubio ha anotat 5 d'11 tirs de camp, inclòs un triple en quatre intents, i ha encertat els set llançaments des de la línia de personal. A més, 11 dels 12 rebots han estat defensius, ha recuperat una pilota i n'ha perdut dos.

El jugador del Masnou ha aconseguit el seu quart triple-doble com a professional, el primer des del 19 març 2014 quan els Timberwolves es van enfrontar als Mavericks de Dallas. Els Timberwolves sota la direcció de Rubio només han perdut un cop la pilota en la primera part, la marca més baixa des que també van aconseguir el mateix contra els Bucks de Milwaukee el 2005.

Però al final seria la figura de Paul la que assegurés el triomf dels Clippers (40-21), el tercer consecutiu i setè en els últims 10 partits disputats, que els consolida en el cinquè lloc de la Conferència Oest.

stats