Copa del Món
Esports Bàsquet 10/09/2014

'We want to vote', una pancarta demana el dret a decidir al Palau Sant Jordi

Els aficionats han mostrat el missatge durant el partit de la Copa del Món de bàsquet entre Eslovènia i els Estats Units

àlex Gozalbo
1 min
Pancarta al Palau Sant Jordi / @JNCatalunya

BarcelonaLa Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) ha aprofitat el partit de la Copa del Món de bàsquet entre Eslovènia i els Estats Units que s'ha jugat aquest dimarts al Palau Sant Jordi de Barcelona per desplegar una pancarta amb el lema 'We want to vote'.

Els Mossos d'Esquadra van retirar dissabte una pancarta amb el lema 'Freedom for Catalonia' durant el partit de bàsquet disputat al mateix pavelló entre els Estats Units i Mèxic.

La sectorial d'esportistes de l'ANC i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes van organitzar dilluns una acció reivindicativa a Barcelona, on van reunir desenes de persones vestides de jugadors de bàsquet. La marxa va començar al monument a Colom de Barcelona i va arribar, tot pujant per les Rambles, a la plaça Catalunya, on van desplegar una pancarta en què s'hi podia llegir: 'L'esport català per un país nou'. La majoria dels participants, que van formar una V amb les pilotes, van portar una samarreta groga de bàsquet amb el lema 'Els catalans guanyem votant'. L'acció va captar l'interès dels turistes de la zona, que es van informar llegint fulletons explicatius en anglès.

stats