HOQUEI PATINS
Esports 02/06/2013

El Benfica rectifica i jugarà la final de la Copa d'Europa d'hoquei patins

El club portuguès havia anunciat que no jugaria la final perquè no estava d'acord amb la decisió d'expulsar els seus aficionats després d'un enfrontament amb els seguidors del Porto, l'altre finalista

Ara
1 min

BarcelonaEl Benfica finalment jugarà la final de la Copa d'Europa d'hoquei patins (aquest diumenge, 19 hores) a la Caixa Dragao de Porto contra l'equip amfitrió, el Porto.

Tot i que en un principi el club portuguès havia penjat un comunicat a la seva web anunciant que no jugaria la final de la Copa d'Europa d'hoquei patins, l'entitat ha rectificat i ha anunciat, també a través d'un comunicat a la seva web, que sí que disputarà la final.

El club assegurava que no estava d'acord amb la decisió d'expulsar del pavelló els seus seguidors durant la disputa de les semifinals d'aquest dissabte. Els aficionats del Benfica i els del Porto, l'altre equip portuguès que també jugava les semifinals, es van enfrontar i la Federació, per motius de seguretat, va expulsar els seguidors del Benfica del pavelló. Després de reunions, el club considera que les condicions de seguretat dels seus aficionats estan garantides.

El Benfica va acabar classificant-se per a la final després de superar el Barça en la tanca de penals i, després d'aquest incident amb els aficionats, asseguren que no jugaran la final contra el Porto, que en la segona semifinal va superar el Valdagno.

stats