ESPANYOL
Esports 29/05/2012

Dani Sánchez Llibre es planteja vendre les seves accions de l'Espanyol a un grup inversor àrab

Segons el diari AS, Dani Sánchez Llibre s'acosta a un grup inversor àrab per vendre les seves accions; una comitiva viatjaria aquesta setmana a Barcelona per conèixer la situació del club

Ara
1 min

BarcelonaQui fou president de l'Espanyol, Dani Sánchez Llibre, s'hauria aproximat a un grup inversor àrab amb la intenció de vendre-li les seves accions de l'Espanyol, segons informa el diari 'As'. Aquests són els primers contactes de Dani, un dels principals accionistes, amb grups inversors estrangers, però les negociacions anteriors no van arribar a bon port. Segons el diari 'As', una comitiva d'aquest grup inversor viatjaria aquesta setmana per citar-se amb Dani i conèixer al detall la situació del club i la proposta de l'expresident, que també, com a empresari.

En cap casa suposaria que aquest grup d'Abu Dhabi es fes amb el control del club, ja que entre Sánchez Llibre i Condal només controlen el 32% de les accions. Ara, l'entrada d'aquest inversor suposaria un nou escenari de cara al futur del club, tant pels diners que podria aportar com per decidir qui mana al consell directiu.

stats