ESPANYOL
Esports 09/01/2013

Sánchez Llibre i Condal negocien amb un grup inversor iranià vendre un paquet d'accions

Segons 'Mundo Deportivo', els inversors iranians volen que el paquet sigui del 40% de les accions. Sánchez Llibre ho nega

Ara
1 min

BarcelonaDaniel Sánchez Llibre està liderant les negociacions amb un grup inversor iranià establert al nord d'Europa per a la venda d'un important paquet accionarial de l'Espanyol, segons informa 'Mundo Deportivo'. El grup inversor, que ja ha mantingut una reunió amb l'expresident al despatx professional d'un conseller, accepta comprar sempre que el paquet d'accions sigui un 40% del total del capital de l'entitat blanc-i-blava.

El problema és que entre Sánchez Llibre i Condal no arriben a aquest percentatge. Els falta un 10%, quantitat a la qual no arriben ni sumant les accions de les seves persones afins. Això fa que tots dos estiguin buscant suport accionarial fora del seu entorn per intentar arribar a aquest 40%.

Les negociacions entre les dues parts estan molt avançades i només falta trobar, per part dels dos màxims accionistes, aquest 10% que els cal. Aquesta operació suposaria l'entrada d'un important capital que ajudaria molt el club, amb greus problemes econòmics.

Sánchez Llibre, en declaracions a Televisió de Catalunya, ha negat aquesta operació i ha afirmat que només treballa per aconseguir pagar el deute del club amb Hisenda.

stats