FÓRMULA 1
Esports 19/02/2014

Hülkenberg, el més ràpid d'una jornada en què Red Bull ha tornat a tenir problemes

Vettel ha sortit a la pista a la tarda i només ha pogut fer 14 voltes abans d'una altra avaria

Efe
2 min
Els mecànics empenyen el Red Bull de Sebastian Vettel a dins del box / KER ROBERTSON / GETTY IMAGES

BarcelonaL'alemany Nico Hülkenberg (Force India) ha acabat la primera jornada d'entrenaments de pretemporada de Fórmula 1 a Bahrain al capdavant de la taula de temps, per davant de l'asturià Fernando Alonso (Ferrari), mentre que els Red Bull han tornat a tenir problemes, com a Jerez.

Tres dels quatre millors temps de la jornada pertanyen a cotxes amb motor Mercedes: Hülkenberg, el més ràpid amb 1.36.880, el britànic Lewis Hamilton (McLaren), tercer amb 1.37.908, i el danès Kevin Magnussen (McLaren), quart amb 1.38.295. Fernando Alonso, dues vegades campió del món amb Renault, ha estat l'únic que ha pogut trencar el predomini dels motors Mercedes, encara que el seu temps (1.37.879) s'ha quedat a 999 mil·lèsimes del millor registre en aquesta primera jornada dels segons entrenaments de pretemporada.

Hülkenberg ha fet 78 voltes al circuit i ha estat l'únic dels pilots que ha baixat d'1.37. Amb pneumàtics tous, l'alemany ha estat, fins i tot, per sota de la volta ràpida de l'alemany Sebastian Vettel, campió mundial, al Gran Premi de l'any passat.

Fernando Alonso ha aconseguit en l'últim moment avançar Lewis Hamilton, després d'haver provocat la primera bandera vermella de la jornada quan el seu Ferrari ha abandonat el box traient fum per una fuita de combustible a primera hora del dia.

Els Red Bull, que ja han tingut molts problemes en els assajos de Jerez, han seguit tenint-ne a Bahrain. L'equip del campió mundial s'ha passat tot el matí al garatge intentant posar en condicions el RB10 amb el qual competirà al Mundial 2014. A la tarda, el campió mundial Sebastian Vettel ha pogut sortir a pista i ha marcat el cinquè millor temps abans de tenir una altra avaria que ha obligat els comissaris a treure l'última bandera vermella del dia.

stats