FÓRMULA 1
Esports 08/10/2011

Vettel fa la 'pole' amb un aleró que ha arribat mitja hora abans de la sessió

El cap de Red Bull, Christian Horner, desvetlla al portal especialitzat Autosport que, després del xoc de divendres, van haver d'encarregar un aleró nou a corre-cuita

Efe
1 min

SuzukaL'alemany Sebastian Vettel (Red Bull) ha marcat la pole position al Gran Premi del Japó amb un aleró davanter que ha arribat al circuit de Suzuka mitja hora abans del començament de la sessió de classificació, segons ha revelat el cap de l'equip Red Bull, Christian Horner, en unes declaracions que recull el portal especialitzat Autosport.

Vettel va fer miques el divendres, en la primera sessió d'entrenaments lliures, l'únic aleró davanter evolucionat disponible, de manera que l'equip ha hagut s'encarregar un de nou a la seva fàbrica a Milton Keynes (Regne Unit) i, a més, fer que arribés a temps per a la sessió de classificació.

L'equip considera que aquest tipus de aleró davanter permet un guany d'unes poques dècimes, i Vettel ha fet la pole amb nou mil·lèsimes de marge sobre el segon, el britànic Jenson Button (McLaren).

"Ha estat un gran treball en equip. Hem aconseguit fer un de nou i portar-lo a temps fins Suzuka, mitja hora abans que comencés la sessió de classificació", ha dit Horner.

stats