FÓRMULA 1
Esports 10/05/2013

Els Ferrari d'Alonso i de Massa dominen els primers entrenaments lliures a Montmeló

Els equips no han pogut provar gaires coses perquè la pista era molla per la pluja que ha caigut a primera hora a Montmeló

N. García
1 min

BarcelonaEls Ferrari de Fernando Alonso i de Felipe Massa han estat els més ràpids en la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1, que s'ha disputat aquest divendres al matí al Circuit de Catalunya. Els entrenaments han estat marcats per la pluja que ha caigut a primera hora del matí, fet que ha provocat que la pista fos molla durant bona part de la sessió.

Els equips, doncs, per les condicions de la pista, no han pogut extreure conclusions del comportament dels seus cotxes amb les millores que han portat a Montmeló. I és que bona part de les escuderies, un cop ja a Europa, introduiran canvis als monoplaces per tractar de millorar-ne el rendiment.

Quan la pista ha començat a assecar-se, els pilots han anat rebaixant els registres i ha estat quan els dos Ferrari s'han situat al capdavant de la taula de temps. Així, Alonso, que ha fet 20 voltes al traçat català, ha aconseguit un temps de 1:25.252, dues dècimes millor que el seu company d'equip, el brasiler Felipe Massa.

El tercer millor temps ha estat per al Toro Rosso de Jean-Éric Vergne. Els Red Bull de Sebastian Vettel i Mark Webber han acabat la sessió a la cua de la taula de temps (19è i 20è).

stats