Fórmula 1
Esports 22/05/2013

Ecclestone: "Ara els pilots han de fer servir el cervell per guanyar curses"

El patró de la F-1 surt al pas de les crítiques dels que consideren excessiva la degradació dels pneumàtics Pirelli aquesta temporada

Efe
1 min

MadridEl britànic Bernie Ecclestone, patró de la Fórmula 1, ha assegurat que "ara els pilots han de fer servir el cervell per guanyar curses", i surt així al pas de les crítiques dels que consideren excessiva la degradació dels pneumàtics.

"El més fàcil per a Pirelli seria fabricar uns pneumàtics que els equips els posessin abans de la primera cursa de la temporada i els traguessin a l'última. Seria molt fàcil, però jo els vaig demanar uns pneumàtics que no arribessin a cobrir el 50 per cent d'una cursa i això és el que han fet", ha declarat a la web oficial de la Fórmula 1.

Pirelli, la marca proveïdora de pneumàtics per al Mundial de Fórmula 1, ha anunciat que a partir del GP del Canadà (9 de juny) modificaria els compostos de les gomes, però la FIA ha exigit que l'alteració s'ajustés exclusivament a raons de seguretat.

Per a Ecclestone, el que ha fet Pirelli no és censurable perquè ha millorat l'espectacle després de reintroduir un element estratègic a la Fórmula 1.

stats