FÓRMULA 1
Esports 23/03/2013

Vettel aconsegueix una 'pole' passada per aigua a Sepang

Els entrenaments oficials han estat marcats per la pluja, ja que els favorits s'han jugat la 'pole' amb la pista mullada

Nuria García
1 min
Vettel ha estat el més ràpid als entrenaments oficials del GP de Malàisia de F-1 / DIEGO AZUBEL / EFE

BarcelonaSebastian Vettel ha aconseguit la 'pole position' del Gran Premi de Malàisia i aquest diumenge (9 hores, TV3 i Antena 3) arrencarà des de la primera posició al circuit de Sepang.

La Q2 i la Q3 han estat marcades per la pluja. A set minuts per al final de la Q2 han començat a caure gotes i ha fet que els pilots no poguessin rebaixar els seus registres. Així, els pilots que s'han classificat per lluitar per la 'pole' han sortit a pista amb els pneumàtics intermedis, ja que a algunes zones del circuit s'havia quedat aigua acumulada.

La segona posició ha estat per al brasiler Felipe Massa, que novament ha superat el seu company d'equip, l'asturià Fernando Alonso (tercer), en uns entrenaments oficials. Alonso arrencarà des de la segona fila de la graella al costat de Lewis Hamilton. El segon Red Bull, el de Mark Webber, ha estat cinquè, seguit del Mercedes de Nico Rosberg.

Per darrere de l'alemany ha acabat els entrenaments oficials el guanyador de la primera cursa de l'any, Kimi Räikkönen, que començarà el GP de Malàisia al costat de Jenson Button, el primer dels McLaren.

stats