Fórmula 1
Esports 23/05/2013

Rosberg, el millor en els primers lliures de Mònaco seguit d'Alonso

El líder del Mundial, Sebastian Vettel, ha estat desè en la primera sessió d'entrenaments lliures del GP de Mònaco

Efe
1 min
Nico Rosberg, durant els primers entrenaments lliures del GP de Mònaco de F-1 / BENOIT TESSIER / REUTERS

MontecarloL'alemany Nico Rosberg (Mercedes) ha estat el més ràpid aquest dijous en la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de Mònaco, sisena prova del Mundial de Fórmula 1, en què l'asturià Fernando Alonso (Ferrari) ha marcat el segon millor temps.

Rosberg, que va aconseguir la pole en els grans premis de Bahrain i Espanya, ha acabat primer en cobrir els 3.340 metres del traçat monegasc en un temps d'un minut, 16 segons i 195 mil·lèsimes en la seva millor volta.

El pilot alemany ha donat 30 voltes al curt circuit de Montecarlo i en la seva millor volta ha tret un avantatge de 87 mil·lèsimes respecte al millor gir de Fernando Alonso, que aspira al seu tercer triomf al Gran Premi de Mònaco.

L'asturià, que ha donat 26 voltes, manté així el seu idil·li amb el circuit del Principat després d'aconseguir la segona millor marca de la sessió, en un minut, 16 segons i 282 mil·lèsimes.

Tercer ha estat el francès Romain Grosjean (Lotus), que ha aturat el cronòmetre en un minut, 16 segons i 380 mil·lèsimes, en la seva volta més ràpida de les vint que ha donat, 185 mil·lèsimes més lent que Rosberg.

El company d'equip d'Alonso, el brasiler Felipe Massa, ha obtingut el quart millor temps després de rodar en un minut, 16 segons i 394 mil·lèsimes.

El líder del Mundial, Sebastian Vettel (Red Bull), ha estat desè després de marcar un crono d'un minut, 17 segons i 380 segons en la millor de les seves 22 voltes, un segon i 185 mil·lèsimes més lent que el seu compatriota Rosberg.

El bon clima i l'absència de núvols ha estat la nota predominant en la primera sessió d'entrenaments lliures a Mònaco.

stats