HANDBOL
Esports 17/10/2014

EL Fraikin Granollers aconsegueix un nou triomf gràcies a una gran remuntada (30-29)

L'Anaitasuna guanyava de quatre gols al descans del partit però els vallesans no han defallit

BarcelonaEl Fraikin Granollers segueix en forma. L'equip vallesà ha sumat un nou triomf, patint de valent contra l'Anaitasuna, i ocupa la segona posició de la lliga amb sis victòries i un empat.

L'equip de Carlos Viver s'ha vist sorprès durant el primer temps per un Anaitasuna molt agressiu que després d'un inici de partit igualat (4-5 als 10 minuts), s'ha escapat després del primer quart de partit (6-10 als 15 minuts de joc i 12-16 al descans). Ricard Reig i Monteiro Da Silva han fet molt mal a la defensa catalana, aconseguint deixar el partit gairebé en mans dels visitants.

Però al segon temps ha arribat la reacció granollerina, fins empatar el partit quan faltaven cinc minuts de joc (29-29). En els darrers minuts, un gol de Del Arco de penal ha decidit el partit 30 segons abans del final. Ferran Solé, amb 7 gols de 10 llançaments, i Álvaro Ruiz (7/11) han estat claus per aconseguir sumar un nou triomf.