HANBDOL
Esports 28/03/2015

El Fraikin Granollers vol la victòria per retallar punts amb el Naturhouse La Rioja

Els de Carlos Viver s'enfroten a l'Ángel Ximenez Puente Genil (17 hores)

El Fraikin allarga el bon moment i supera el Constanta a la Copa EHF

GranollersEl Fraikin Granollers rep aquest dissabte (17 hores) l'Ángel Ximenez Puente Genil amb l'objectiu d'aconseguir una victòria per acostar-se encara més al Naturhouse la Rioja, segon classificat de la Lliga Asobal. La segona plaça, que dóna accés a la Lliga de Campions, està a només tres punts del Granollers. Amb l'empat contra l'Anaitasuna a (27-27) i la derrota del conjunt de La Rioja a Benidorm (28-26), els de Carlos Viver van retallar un punt més als de la Rioja, encara que podrien haver estat dos si els catalans no s'haguessin deixat remuntar en els últims minuts de partit.

El partit de dissabte, davant Puente Genil, ha de servir per seguir afegint pressió al Naturhouse i, sobretot, per acabar de preparar-se per al partit contra l'Ademar de León –dimecres a les 20.30 hores– en la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei, i amb empat a 28 gols en l'anada. L'equip català és conscient que un dels grans objectius d'aquesta temporada és tornar a estar a la Final a quatre de la Copa del Rei, i estan a només 60 minuts d'aconseguir-ho.

Per al partit contra el Puente Genil, Carlos Viver recupera el porter Pejanovic, però segueix arrossegant les baixes d'Arnau García i de Valadao. El Puente Genil arriba en una còmoda setena plaça amb 21 punts, molt lluny de les posicions de descens. El conjunt andalús s'ha establert completament en la lliga Asobal en la seva segona temporada en la màxima competició espanyola.En el partit de la primera volta, al Granollers li va costar moltíssim sumar els dos punts, encara que al final va vèncer per un ajustat 25-26.