Futbol
Esports Futbol 09/08/2013

Del Bosque convoca cinc blaugranes per a l'amistós d'Espanya contra l'Equador

Cristian Tello és una de les principals novetats i podria debutar amb la selecció absoluta. Els altres blaugranes convocats són Valdés, Jordi Alba, Iniesta i Cesc Fàbregas

Ara
1 min
Tello intenta un dríbling davant Hedenstad en l'Espanya-Noruega

BarcelonaVicente del Bosque ha fet saber aquest divendres la llista de convocats per al partit amistós que jugarà la selecció espanyola contra l'Equador aquest mes d'agost. Entre els seleccionats hi ha cinc jugadors blaugranes: Valdés, Jordi Alba, Iniesta, Cesc Fàbregas i Cristian Tello.

La novetat més destacada, en clau barcelonista, és la incorporació de Cristian Tello, que debuta en una convocatòria absoluta. De la mateixa manera, el seleccionador ha prescindit de fins a quatre jugadors del Barça que van disputar la Copa Confederacions aquest mes de juny: Piqué, Busquets, Xavi i Pedro –a més de Villa, ara a l'Atlètic de Madrid– no viatjaran amb l'equip.

El partit del combinat espanyol serà a la ciutat equatoriana de Guayaquil dimecres, 14 d'agost, a les 22.00 h (15 h, hora catalana), segons ha confirmat la Federació Espanyola de Futbol.

La convocatòria completa és: Casillas, Reina, V. Valdés, Arbeloa, Azpilicueta, I. Martínez, Albiol, S. Ramos, J. Alba, J. Martínez, Cazorla, Iniesta, Isco, Thiago, Koke, J. Navas, Silva, Cesc Fàbregas, Negredo, Fernando Llorente i Cristian Tello.

stats