Sense Alemanya, tot és més fàcil per a Anglaterra

1 min
Gareth Southgate, entrenador d’Anglaterra.

BarcelonaAvui es completaran els altres dos semifinalistes de l’Eurocopa. El transcurs de la competició està deixant clar que les distàncies entre els teòrics favorits i la resta de rivals s’han reduït, però a priori sembla que Anglaterra té un camí prou assequible per aconseguir classificar-se per a la final que es jugarà el dia 11, precisament, a Wembley.

Abans, els anglesos hauran de superar Ucraïna als quarts que disputaran a l’Estadi Olímpic de Roma (21 h, Telecinco). El combinat que entrena Gareth Soutghate arriba al partit amb la moral pels núvols després d’haver derrotat Alemanya als vuitens gràcies als gols de Harry Kane i Raheem Sterling, però també gràcies a les aturades del porter Jordan Pickford. Ucraïna, per la seva part, també arriba a la cita amb la injecció d’optimisme que va representar superar Suècia amb un gol d’Artem Dovbyk en el temps afegit de la pròrroga i classificar-se per primera vegada en tota la seva història per als quarts de final de l’Eurocopa. L’equip entrenat per Andrí Xevtxenko va deixar alguns dubtes en la fase de grups, en què només va ser capaç de guanyar la debutat Macedònia del Nord, però liderats per Andrí Iarmolenko han demostrat que són un equip que té mossegada. Això sí, són un dels conjunts defensivament més febles dels que queden en joc.

Duel d’equips revelació

Abans del desenllaç entre anglesos i ucraïnesos, Dinamarca i la República Txeca, les dues seleccions revelació (amb permís de Suïssa), s’enfrontaran a l’Estadi Olímpic de Bakú (18 h, Cuatro). Els dos equips buscaran seguir confirmant el seu potencial.

stats