Espanyol
Esports Futbol 17/04/2013

Samuele Longo diu adéu a la temporada

El jugador viatjarà a Itàlia per passar per la sala d'operacions després de patir una luxació a l'espatlla. El temps de baixa previst és de vuit setmanes

Ara
1 min
Samuele Longo, durant un entrenament RCDESPANYOL.COM

BarcelonaSamuele Longo haurà de passar per la sala d'operacions el divendres per tractar-se la inestabilitat crònica de l'espatlla dreta. L'últim episodi de luxació es va produir, de forma fortuïta, durant l'entrenament de dilluns passat 8 d'abril. El davanter italià, al qual se li va reduir immediatament aquesta luxació i va ser sotmès a un tractament específic durant els dies següents, va haver de passar una doble consulta traumatològica a Itàlia amb els serveis mèdics de l'Inter de Milà, club al qual pertany encara que aquesta temporada està actuant en qualitat de cedit a l'Espanyol.

El tractament a què estava sent sotmès a Barcelona havia permès recuperar-lo pràcticament en aquests dies en què ha estat de baixa, tot i que els informes mèdics i les consultes que han realitzat tant els serveis mèdics de l'Inter com els de l'Espanyol aconsellaven la pràctica de la cirurgia per corregir una lesió sobre la qual existia un risc latent de tornar a repetir-se, després que ja havia passat per algun episodi similar en les últimes temporades.

Està previst que Longo deixi Barcelona en les properes hores i que sigui intervingut per especialistes italians a Milà. En principi, i en funció de la seva evolució, el temps previst de recuperació estaria al voltant de les 8 setmanes.

stats