Mundial de Clubs
Esports Futbol 08/12/2012

La tecnologia 'ull de falcó' s'estrena al Mundial de Clubs

El sistema s'estrena aquest diumenge en els partits de quarts de final que disputaran el Sanfrecce Hiroshima japonès amb l'Al Ahly egipci, i el Monterrey mexicà amb l'Ulsan sud-coreà

Efe
1 min
Emerson

TòquioLa tecnologia coneguda com 'ull de falcó' es prepara per debutar aquest diumenge al futbol professional en partits del Mundial de Clubs del Japó, on el director gerent de l'empresa que el fabrica, Steve Carter, n'ha defensat la solvència.

El sistema, utilitzat en el tennis o el criquet per establir on ha botat la pilota, s'estrena aquest diumenge en els partits de quarts de final que disputaran a la ciutat de Toyota el Sanfrecce Hiroshima japonès i l'Al Ahly egipci, d'una banda, i el Monterrey mexicà i l'Ulsan sud-coreà, de l'altra. També està previst que sigui utilitzat en la semifinal que enfrontarà el brasiler Corinthians contra el guanyador de l'Hiroshima-Al Ahly i en el partit pel cinquè i el sisè lloc.

La tecnologia 'ull de falcó' és un sistema informàtic que, a partir d'imatges de vídeo d'alta velocitat, traça la trajectòria més probable d'una pilota mitjançant un complex mètode estadístic.

stats