Futbol Català
Esports Futbol 25/08/2011

El Llagostera incorpora al porter Wilfred i dóna una baixa obligada al migcampista Granell

Amb la seva arribada el club llagosterenc compta amb tres porters. El cos tècnic oferirà a Bartrina l'opció de ser tercer porter però no li impedirà la sortida

àngel Garreta
1 min
Wilfred

LlagosteraEl primer equip de la Unió Esportiva Llagostera va tancar ahir la incorporació del porter José Manuel Muñoz Garcia -conegut esportivament com Wilfred-, procedent del Mirandés, equip amb el qual va disputar la promoció d'ascens a Segona A la passada temporada.

L'arribada de Wilfred se suma als porters José Manuel Segovia i Martí Bartrina. El cos tècnic de l'equip llagosterenc oferirà a Bartrina l'opció de quedar-se a l'equip com a tercer porter, respectant la decisió personal que pugui arribar a prendre el jugador en els propers dies i entenent que finalment pugui optar per marxar.

Wilfred, nascut el 10 de març de 1984 a Los Palacios (Sevilla), és un porter de gairebé 1'90 metres d'alçada, amb agilitat i corpulència. Format a les categories inferiors del Sevilla, en les darreres temporades ha militat al Mirandés (10/11), Puerto Real i Guijuelo (09/10) i Los Palacios (08/09).

Baixa de Granell

Els moviments de la plantilla es completen amb la baixa d'Àlex Granell. El migcampista, que va participar la temporada passada en l'ascens de Tercera a Segona B, ha rebut la baixa trobant-se el club condicionat pel límit de fitxes de futbolistes majors de 23 anys que regula la Federació Espanyola de Futbol. En un altre ordre de coses, l'entitat estrenarà en les properes setmanes una nova pàgina web d'informació.

stats