Futbol

Montilivi es proposa acompanyar el Girona a Primera

Un error en la venda d’entrades obliga el club a ampliar la capacitat de l’estadi, que s’omplirà per l'anada de la final contra el Tenerife

1 min
Aficionats del Girona a l'exterior de Montilivi

GIRONA11.810 aficionats del Girona ja senten les papallones a l’estómac. L'anada de la final del play-off per l'ascens a Primera ha arribat i ells hi seran. Ompliran de gom a gom Montilivi, la capacitat del qual s’ha hagut d’ampliar pels problemes que hi va haver en la venda d’entrades. Si l’error del club va ser dels grossos, la capacitat de resposta també, ja que després d’haver venut més entrades de les que podia assumir, ha decidit instal·lar fileres addicionals perquè ningú no es perdi el partit. Perquè contra el Tenerife (21 hores, #Vamos) no només hi juga l’equip; tothom tindrà el seu paper. Especialment, l’afició, designada com el jugador número dotze.

“La paraula és fer història. Aquesta setmana hem recordat tot el que ens ha dut fins aquí. Com hem estat junts, les jornades en llocs de descens, els mals moments... El Girona m’ha valorat per sobre del que he fet, perquè em va renovar sense haver aconseguit res, un fet il·lògic en els temps que corren. Així que la motivació és tremenda i especial, estem preparats en tots els sentits i tenim els valors d’una ciutat sencera al darrere”, confessa Míchel, que no podrà comptar amb Borja Garcia i tindrà malsons si Stuani veu una targeta groga, ja que es perdria la tornada.

stats