COPA DEL REI

Stuani nega una nit de terror del Girona a Oriola

El davanter uruguaià marca un doblet amb el qual els de Míchel salven l'eliminatòria

1 min
Cristhian Stuani, el salvador del Girona

GIRONAL'Oriola, equip de la Segona RFEF, va estar a punt de donar una sorpresa, i de les grosses, al Girona. Sort en té l'equip blanc-i-vermell de Cristhian Stuani, que als seus 37 anys i després de ser el protagonista en la remuntada dissabte contra el València, amb un doblet, en va marcar un altre a la Copa del Rei per evitar l'eliminació dels gironins (2-5), que juntament amb el Barça i l'Espanyol seran al sorteig dels setzens de final de la competició que tindrà lloc dimarts.

Pablo Torre, un dels millors d'un grup ple de suplents, va marcar ben aviat. Es va reivindicar, el càntabre, que pot tenir més presència després de la lesió de Yangel Herrera, que s'estarà un mes i mig de baixa. Però si algú creia que seria bufar i fer ampolles, s'equivocava. Els de Míchel van ser clarament superats en un parell de faltes laterals rematades per Mendi i Booker abans del descans. I podia haver estat pitjor, si no fos per les intervencions de Fuidias.

Llavors va aparèixer Stuani, després que Míchel cridés a diversos titulars buscant la remuntada, que amb els seus dos gols va evitar un desastre majúscul. Perquè el Girona no només la vol fer grossa a Primera Divisió, on és el colíder, sinó que també desitja arribar lluny a la Copa.

Portu, abans del final, va marcar el quart gol, i Valery faria el cinquè. Amb l'entusiasme dels darrers minuts, que l'està caracteritzant en aquesta temporada de somni, poden aconseguir el que es proposin. Amb les badades de la primera part, no. Aquell no és el camí a seguir.

stats