SEGONA DIVISIÓ
Esports 16/03/2013

El Girona s'acosta a l'ascens directe després de guanyar a Huelva per 1-3

Ferm en defensa i letal en atac, el Girona guanya per primer cop a Huelva

HuelvaUn Girona eficaç en atac i segur en defensa ha guanyat per primer cop al Nou Colombino (1-3) i segueix aspirant a l'ascens directe. El conjunt català ha trencat amb una marxa de quatre derrotes consecutives fora de casa.

El Girona ja manava per 0-2 als 15 minuts de joc, primer gràcies a una falta llançada per Toni Moral, que ha rematat de cap al cor de l'àrea Richy. Poc després el mateix Toni Moral feia el 0-2. Al minut 27, l'equip visitant, amb un joc molt vertical, ha fregat el tercer amb una bona centrada de dreta a esquerra del lateral José i rematada d'Acuña.

A la segona part, el Girona ha defensat bé malgrat el gol de Fernando Vega amb un bon xut a l'escaire. Però poc després Pardo ha fet penal per mans i Jandro no ha fallat marcant el definitiu 1-3.

Fitxa tècnica:

1 - Recreativo: Cabrero, Cifu (Zamora, m. 46), Pardo, Ruymán, Fernando Vega; Dimas (Francis Ferrón, m. 58), Montoro, Matamala, Jonathan Vall (Jesús Rubio, m. 73), Arana i Chuli.

3 - Girona: Dani Mallo, Josep, Richy, Moisés Hurtado, David García, Tébar, Luso, Juanlu, Toni Moral (Jofre, m. 46), Gerard Bordas (Ion Vélez, m. 80) i Acuña (Jandro, m. 70).

Gols: 0-1, m. 13: Richy, 0-2, m. 15: Toni Moral; 1-2: m. 64, Fernando Vega, 1-3, m. 71: Jandro, de penal.

Àrbitre: Arias López (Comitè Càntabre). Ha amonestat els locals Ruyman, Arana i Pardo, i els visitants Toni Moral, Luso, Tébar i Josep.