Esports 11/02/2022

La hipocresia de Pacheta i les designacions arbitrals abans del Valladolid-Girona

Míchel Sánchez, positiu per coronavirus, no podrà asseure’s a la banqueta gironina

Jordi Bofill
2 min
El camp de l'Elx durant la final del 'play-off' 2020

GIRONALa setmana passada, Pacheta, entrenador del Valladolid, va dir el següent: “Els camps als quals estem anant darrerament no estan bé. La Romareda, per exemple, és la pitjor que he vist en molt temps. Abans era una catifa, però quan hi vam anar nosaltres no ho era. I a Fuenlabrada la gespa estava seca. Però vaja, això és el que ens trobem i al qual ens hem d’enfrontar”. Curioses declaracions, venint de l’exentrenador de l’Elx que va barrar el pas a Primera del Girona l’any 2020. Pacheta no deu recordar que a l’anada d’aquella final, l’estat del terreny de joc va ser una vergonya.

Paraules per desviar l’atenció o qui sap si fruit dels nervis, perquè els blanc-i-vermells tenen una ocasió magnífica per acostar-se moltíssim a la part alta de la Lliga i continuar fent sentir el seu alè als de dalt (18.15 h, #Vamos). Entre el Valladolid, tercer, i el Girona, cinquè, tan sols hi ha set punts de diferència. A la banqueta gironina no hi serà el seu tècnic, Míchel Sánchez, positiu per coronavirus, que vol demostrar que són "un dels candidats a l’ascens directe”. Dirigirà l’equip Salva Fúnez, segon entrenador, que recupera Aleix Garcia, superada una lesió. El d’Ulldecona té tots els números per ser titular, en detriment de Borja García. La resta de l’alineació serà la de gala, la mateixa que en les últimes setmanes ha aconseguit convèncer gràcies al seu rendiment.

Els obstacles que es trobarà el Girona, però, van més enllà d’un rival complicadíssim que al costat de la seva afició se sent fort i fa sis partits que no encaixa cap gol. Els àrbitres Pulido Santana i Pérez Pallas (aquest segon al VAR), protagonistes negatius en les finals dels play-off 2020 i 2021, han estat designats per a aquest duel. Santana va anul·lar un gol a Bustos a Vallecas i Pallas va expulsar Stuani contra l’Elx. Entre altres precedents, esclar, perquè el currículum és llarg. Tenint en compte que fa un parell de partits el club es va queixar dels arbitratges, tot plegat sembla irònic. Pensa malament i encertaràs. O et quedaràs curt.

stats