DAKAR 2020
Esports 29/07/2019

Isidre Esteve i Repsol tornaran a disputar junts el pròxim Dakar

En les dues anteriors edicions del ral·li, el pilot d'Oliana va acabar 21è de la general

Ara
1 min
Isidre Esteve, en acció

BarcelonaIsidre Esteve disputarà el seu quart Dakar consecutiu amb Repsol. El pilot d'Oliana i l'empresa energètica han arribat a un acord de renovació que els permetrà seguir junts en la propera edició de la cursa més dura del món, que per primera vegada en la història es disputarà a l'Aràbia Saudita el gener del 2020.

"La renovació amb Repsol és una gran notícia i, sincerament, em sento un privilegiat de portar els seus colors al Dakar per quart any consecutiu i tercer com a patrocinador principal. Valoro moltíssim la continuïtat del projecte, que ens permetrà seguir en un equip competitiu i lluitar per resultats esperançadors en una propera edició marcada per canvis importants, principalment el d'escenari", ha declarat Isidre Esteve.

Per a Repsol és una satisfacció tornar a treballar amb Isidre Esteve pels valors que representa i que coincideixen amb els seus com a companyia. A més, l'alta competició suposa un magnífic banc de proves per als seus productes.

En les dues edicions anteriors del ral·li Dakar, el Repsol Rally Team va calcar la 21a posició general. Un destacat resultat que Isidre Esteve va aconseguir amb un totterreny amb els comandaments adaptats al volant per Guidosimplex i gràcies al bon funcionament del coixí intel·ligent Nubolo. Una tecnologia que permet al d'Oliana competir en igualtat de condicions respecte als seus rivals malgrat la seva lesió medul·lar.

stats