ESPANYOL
Esports 11/09/2015

Joan Collet: "Farem la guerra al Reial Madrid"

El President afirma que no ha parlat sobre un possible retorn de Tamudo i defensa que el seu club no fa política

Efe
2 min
Ofrena de l'Espanyol per la diada

BarcelonaEl president de l'Espanyol, Joan Collet, ha assegurat que el seu equip "farà la guerra" en el partit de demà al Reial Madrid perquè confia en el seu equip i adverteix que serà "molt difícil" guanyar-los.

Així ho ha declarat el dirigent durant la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova per la Diada de Catalunya. Collet ha presidit la comitiva blanc-i-blava en què hi havia, entre altres, els jugadors del primer equip Javi López, Víctor Sánchez, Víctor Álvarez i Abraham González.

Quant al partit de demà (16.00 hores), Collet s'ha mostrat prudent davant el potencial del rival: "Tampoc no faré demagògia ni populisme perquè sabem contra qui juguem. Són tres punts, però que donen prestigi i credibilitat. Estic segur que podem guanyar, no que ho farem, i també estic segur que ells poden guanyar-nos".

Respecte a la Diada, Collet ha subratllat el caràcter apolític de l'entitat blanc-i-blava. "Com a club és una Diada més, encara que la gent sí que està més sensible o susceptible. L'Espanyol no té cap ideologia, som aquí perquè toca, perquè és el nostre deure i vindrem cada any passi el que passi", ha explicat.

El dirigent també ha valorat les crítiques d'algun sector de l'espanyolisme a l'adhesió del club a la campanya 'Guanyarem', a favor de l'esport català. "Els diria als que han fet aquesta crítica que llegeixin el manifest. Nosaltres ho vam estudiar molt des del club i vam considerar que no era un tema polític, per això hi participem", ha comentat.

Joan Collet ha asseverat que, segons la seva opinió, "sembla que d'una banda i de l'altra tothom vulgui instrumentalitzar" aquesta campanya. "En ser un acte de suport a l'esport català ho seguirem fent. Si veiem que és un acte polític no hi participarem", ha dit. El president ha subratllat que el suport a 'Guanyarem' era sota la premissa d'incentivar l'esport a Catalunya: "Si hagués sabut que se li donava aquest criteri o aquest sentit polític probablement no hi hauria participat, però demano a la gent que llegeixi el manifest per veure on es parla de política".

D'altra banda, el mandatari ha valorat el possible retorn de Tamudo al club després que anunciés la seva retirada. "Dir que hem vetat Tamudo és una autèntica ximpleria. Ni s'ha plantejat aquest tema ni sabem el que vol fer ell, només han estat converses internes dins l'àrea esportiva".

stats