HANDBOL
Esports 03/07/2015

Karabatic: "Una part del meu cor sempre serà blaugrana"

El jugador d'handbol s'ha acomiadat del Barça a través d'un escrit que ha publicat al seu perfil de Facebook

Gonzalo Romero
1 min
Karabatic després d'anotar un gol / EFE

Barcelona"Karabatic marxa per motius personals i ho fa com un senyor. Res de raons econòmiques ni esportives. De fet, quan me'ls va explicar, vaig al·lucinar. Tenen una importància i un pes suficientment gran com per justificar la seva decisió. Li fa molt mal marxar", ha apuntat Xavi Pascual, tècnic del Barça d'handbol, sobre el fitxatge del Paris Saint-Germain.

El "millor jugador de la història", com l'ha descrit 'Pasqui', torna a França, on es retrobarà amb el seu germà Luka i una plantilla estel·lar. El serbi de naixement ha volgut acomiadar-se del club i dels aficionats blaugranes a través d'un escrit que ha publicat al seu perfil de Facebook.

Etern agraïment

El primera línia ha agraït el tracte rebut durant aquestes dues temporades que ha competit sobre la pista del Palau: "Estic molt trist per acomiadar-me així. Moltíssimes gràcies al Barça per aquests 2 anys increïbles. Gràcies als meus companys, són els millors, sou més que els meus companys. Gràcies a Pasqui i a l'staff tècnic per haver-me donat la vostra confiança i als directius, per haver-me fet sentir part del millor club del món i haver-ho fet tot per a mi", ha explicat.

Per últim, l'ex de Kiel i Montpellier ha volgut destacar el paper dels seguidors, la seva entrega i el seu recolzament: Moltes gràcies a la gran afició d'aquest equip per haver-me recolzat sempre. Mai us oblidaré. Una part del meu cor sempre serà blaugrana. Visca el Barça", ha afegit.

stats