BARÇA
Esports 31/05/2016

Manel Arroyo: "Estem treballant per començar la temporada amb un patrocinador"

El vicepresident del Barça explica a TV3 que espera tancar un acord durant aquest estiu

A.l.
2 min
Manel Arroyo: “No som suïcides,  no fem les coses sense rumiar ni escoltar”

BarcelonaEl Barça no vol marcar terminis en la negociació per trobar un nou patrocinador, però després de tancar l'acord rècord amb Nike, se sent més fort per marcar un calendari. El vicepresident de l'àrea comercial, Manel Arroyo, ha admès a TV3 que no pot "garantir" una data per anunciar la marca comercial que lluirà a la nova samarreta del Barça que es va posar a la venda dilluns, però va assegurar que hi ha un calendari sobre la taula, tal com va explicar l'ARA: "Estem treballant per començar la temporada amb un patrocinador".

Durant els últims mesos, el Barça ha seguit negociant amb Qatar Airways el patrocini per als propers anys, però l'aerolínia ja no és l'única opció que hi ha sobre de la taula. Les relacions entre el club català i l'empresa qatariana han viscut moments de màxima complicitat però també de distanciament, que han fet perdre la sintonia que hi va haver durant pràcticament cinc anys. Fins al punt que fa pocs dies es va posposar de manera poc clara un amistós que el Barça havia de jugar a Doha, previst per contracte, argumentant motius de calendari. L'aerolínia té encara dret de tempteig, fins aquest proper 30 de juny. Després, ja no serà el país del Pròxim Orient qui tindrà l'última paraula i el Barça podrà buscar alternatives a Qatar Airways amb plena llibertat.

Si aquest acord arriba haurà de passar per l'assemblea, prevista per a la tardor, quan també es presentarà als compromissaris l'acord amb Nike fins al 2028. Fa un any, en l'última cita amb els socis, el Barça tenia previst anunciar un acord amb Qatar Airways per 65 milions i tres temporades. L'anunci mai va arribar perquè Bartomeu va demanar més del que l'anterior vicepresident econòmic, Javier Faus, havia pactat amb Qatar Airways, 240 milions en quatre cursos. Els qatarians van molestar-se amb el canvi d'escenari i les negociacions es van haver de reprendre amb nous horitzons. Des de llavors, tot ha costat molt més i la relació no ha estat tan fluïda.

stats