Esports 29/12/2013

El Bilbao passa per sobre de La Bruixa d'Or Manresa al Nou Congost (66-88)

Mumbrú ha liderat l'atac dels visitants, trencant el partit en el tercer quart

Max Kouguere i Oliver Artega, defensant un atac de Mumbrú

BarcelonaLa Bruixa d'Or Manresa ha patit una dolorosa derrota al Nou Congost contra el Bilbao Basket en un partit que s'ha trencat en el tercer quart. Després de caure a Sevilla, els homes de Borja Comenge tenien la intenció d'abandonar la part perillosa de la classificació però han topat amb un rival en fase ascendent. El català Mumbrú (20 punts) i Pilepic però, han liderat el joc visitant, amb molt encert en tir triple. Al descans, el Bilbao guanyava per 38-46.

A la segona part, les coses han anat pitjor per als catalans que ja perdien per 51-72 al tercer quart. Amb +25 punts al marcador i l'afició local amb el cap cop, el Manresa ha maquillat el resultat ja que els visitants han donat minuts als seus suplents.