MOTOGP
Esports 12/07/2014

Marc Márquez suma la seva setena 'pole position' i un nou rècord

Ha trencat el rècord del circuit, en mans de Casey Stoner des de l'any 2008

Efe
1 min
Marc Márquez, rondat a Sachsenring

BarcelonaEl català Marc Márquez (Repsol Honda RC 213 V) ha sumat un nou millor resultat d'entrenaments oficials, el setè de la present temporada, en ser el més ràpid en els del Gran Premi d'Alemanya de MotoGP amb nou rècord del circuit inclòs.

Márquez, que el primer dia va patir una forta caiguda a Sachsenring, s'ha recuperat plenament i ha aconseguit superar tots els seus rivals en la segona sessió d'entrenaments de classificació, amb un temps de 1:20.937 que li ha servit per rebaixar el rècord que des de l'any 2008 posseïa l'australià Casey Stoner, quan amb una Ducati Desmosedici va rodar en 1:21.067.

El líder del mundial i vigent campió del món de MotoGP ha completat uns molt bons entrenaments en pista i ha marcat el seu millor temps gairebé al final, quan era el seu company a Repsol Honda, Dani Pedrosa, qui anava primera. Pedrosa però, ha patit una caiguda després.

Amb Marc Márquez sòlid en la primera plaça, Dani Pedrosa ha acabat segon per davant de l'alemany Stefan Bradl (Honda RC 213 V). El pilot "local", que sembla tenir poques possibilitats de continuar en 2015 a l'escuderia de l'italià Lucio Cecchinello, s'ha esforçat al màxim per demostrar la seva qualitat i ha superat Aleix Espargaró (Forward Yamaha YZR Open), Jorge Lorenzo (Yamaha YZR M 1) i l'italià Valentino Rossi (Yamaha YZR M 1).

Pol Espargaró (Yamaha YZR M 1) ha aconseguint la vuitena plaça entre l'italià Andrea Iannone (Ducati Desmosedici Open) i el britànic Bradley Smith (Yamaha YZR M 1), protagonista d'una nova caiguda, la quarta del cap de setmana.

stats