HANDBOL
Esports 03/05/2014

El Granollers s'imposa en una semifinal agònica (26-25) i disputarà la final de la Copa del Rei contra el Barça

Els de Toni García han guanyat un partit molt sofert davant l'Osca

Álvaro Ruiz intenta superar el jugador de l'Osca Eloy González, en presència de Víctor Tremps

BarcelonaEls jugadors del BM Granollers han superat l'Osca en un partit de màxima igualtat (26-25) i disputaran aquest diumenge (17 hores) la final de la Copa del Rei d'handbol contra el Barça, que s'ha imposat amb claredat l'Anaitasuna en la primera semifinal (28-36).

La igualtat entre el tercer i quart classificat de la Lliga ha regnat durant un primer acte en què les defenses han estat les grans protagonistes. L'equip aragonès ha tingut petits avantatges en el marcador (4-7), però els de Toni García han tirat d'orgull per mantenir-se dins el matx (12-13). El conjunt vallesà ha arribat a posar-se per davant al minut 25, gràcies a un gol de Ferran Solé (11-10).

Els granollerins hi han posat ganes i Adrià Pérez ha tornat a avançar el Fraikin després del descans (15-14), però l'Osca ho ha contrarestat amb un parcial de 3-6 (18-20). L'electrònic s'ha tornat a equilibrat a falta de 10 minuts per la conclusió del xoc (22-22), amb un xut des dels set metres d'Àlvaro Ruiz, que ha pres la responsabilitat anotadora quan l'equip de Granollers més l'ha necessitat.

La tensió i la igualtat ha seguit dominant el xoc fins als instants finals (26-25). El conjunt aragonès ha fallat l'atac que podria haver tornat a empatar el matx, després d'estavellar la pilota al pal de la porteria de Matías Schulz a l'últim segon.