Messi: “És molt especial ser el capità d’aquest equip”

El 10 del Barça celebra el seu títol número 37 i la seva setena Copa del Rei

X.H.N.
2 min
Messi aixecant la Copa del Rei a la llotja de la Cartuja.

BarcelonaSense públic a les graderies, però celebrada com un gran èxit. La falta d’alegries recents al Barça converteix la Copa del Rei 2021 en un premi especial, en un títol per deixar anar emocions, en una porta oberta per iniciar una nova era després de mesos marcats per la foscor. Leo Messi genera consens com a figura ideal per seguir liderant el projecte esportiu, però encara no ha dit obertament que renovarà per seguir intentant guanyar trofeus. Amb el d’ahir ja en suma 37. La seva aportació va ser decisiva per aconseguir-lo: dos gols. En total, n’ha fet 31 en les 34 finals que ha jugat en la seva carrera professional.

Emocionat després d’aixecar la Copa a la llotja de la Cartuja, Messi va atendre els mitjans no per resoldre els dubtes sobre el seu futur, sinó per expressar el sentiment del vestidor: “Ha sigut un any complicat per a nosaltres, per això ens mereixíem una alegria com aquesta”. L’argentí va transmetre optimisme en la lluita per la Lliga i va recalcar “l’orgull” que per a ell suposa dur el braçalet de capità al Barça. "És molt especial per a mi aixecar aquesta Copa amb el club de la meva vida", va afegir.

Laporta, més afectiu amb Messi que amb Koeman

El barcelonisme encara haurà d’esperar l’anunci oficial de la continuïtat del 10, un trofeu particular que el president Laporta espera poder aixecar els pròxims mesos. “Estic convençut que Messi renovarà. Farem tot el possible per aconseguir-ho. És feliç a l’equip i està molt adaptat a Barcelona”, va dir el mandatari del Barça sobre el pal de paller que vol per a l’equip. Sobre la continuïtat de Koeman com a entrenador, Laporta no va ser tan taxatiu: "Ho està fent molt bé i els jugadors valoren molt la seva tasca". Al president no se li va escapar el detall de l'abraçada de Piqué al tècnic holandès, a qui els pesos pesants del vestidor responsabilitzen de la millora de rendiment en relació a la temporada passada.

stats