NATACIÓ
Esports 29/09/2012

Mireia Belmonte negocia amb l'Ajuntament de Badalona

Ambdues parts negocien un acord perquè la nedadora pugui competir la propera temporada amb el nom de la ciutat i, possiblement, adscrita a un club del municipi

Efe
1 min
Mireia Belmonte, amb les dues medalles aconseguides als Jocs Olímpics de Londres.

BarcelonaLes negociacions entre el consistori de Badalona i la doble medallista olímpica en els Jocs Olímpics de Londres van començar aquest divendres a la nit en el transcurs d'un sopar en un restaurant del centre de Barcelona al qual van assistir l'alcalde de la ciutat, Xavier García Albiol, i Mireia Belmonte.

L'acord estaria molt avançat, a falta de concretar petits detalls, segons fonts del govern municipal consultades per Efe. L'Ajuntament de Badalona s'ha compromès amb Belmonte a buscar diversos patrocinadors perquè pugui tornar a tenir fitxa federativa i preparar en condicions els Campionats del Món de l'any que ve a Barcelona.

Si s'aconsegueix l'acord, Mireia Belmonte podria tornar a competir i seguir millorant el seu palmarès, després de trencar aquesta setmana la seva vinculació amb el CN Sabadell, club al qual ha pertangut els últims anys.

stats