MOTOGP
Esports 31/05/2013

Marc Márquez cau de manera violenta als entrenaments lliures de Mugello

Jorge Lorenzo aconsegueix el millor temps per davant de Valentino Rossi al Gran Premi d'Itàlia

Ara/efe
1 min

BarcelonaEl pilot de Cervera, Marc Márquez, ha estat traslladat amb ambulància a la clinica del circuit de Mugello després d'una violenta caiguda a la recta de meta. Les primeres indicacions apunten que el català no té res greu, només un fort cop a la barbeta i contusions per tot el cos. L'accident del pilot d'Honda s'ha produït a la recta de meta del Gran Premi d'Itàlia, una zona on els pilots roden a més de 300 km/h. Tot i l'aparatosa caiguda, Márquez no ha impactat contra el mur de formigó, fet que ha evitat conseqüències més greus per la integritat física del jove pilot.

Al centre mèdic del circuit, i després d'una primera anàlisi, representants de l'equip mèdic han indicat que Márquez té un fort cop a la barbeta, una distensió al coll i cops per tot el cos. El seu estat de salut no és greu.

Més enllà de la caiguda de Márquez, el gran dominador dels entrenaments lliures sobre l'asfalt de Mugello ha estat Jorge Lorenzo. El pilot de Yamaha ha superat Valentino Rossi després de la segona sessió de lliures al Gran Premi d'Itàlia. Dani Pedrosa ha estat cinquè.

stats