MOTOCICLISME
Esports 03/05/2014

Marc Márquez suma la quarta 'pole' consecutiva de l'any a Jerez

El de Cervera supera el temps de Jorge Lorenzo en una última volta espectacular. El mallorquí i Pedrosa completaran la primera fila de la graella

Nuria García
1 min
Marc Márquez, durant el GP d'Espanya, a Jerez / ROMÁN RÍOS / EFE

BarcelonaMarc Márquez segueix intractable. El de Cervera ha aconseguit al circuit de Jerez la quarta 'pole position' de la temporada. Quatre de quatre per al català, que aquest diumenge (14.00 h, Telecinco i Movistar TV) tornarà a arrencar des de la primera posició.

Márquez ha aconseguit la 'pole' després d'una última volta espectacular (1:38.120) en què ha superat el temps de Jorge Lorenzo, que fins llavors havia dominat la sessió d'entrenaments oficials. Així, el mallorquí arrencarà segon, seguit de Dani Pedrosa, que ha marcat el tercer millor registre.

Valentino Rossi arrencarà quart, seguit d'Aleix Espargaró. El de Granollers ha caigut quan faltaven tres minuts per al final, però ha mantingut la cinquena posició a la graella de sortida. El seu germà Pol ha marcat el vuitè millor temps, just pel davant del seu company a l'equip Yamaha Tech3, Bradley Smith.

stats